Leiden Ontsmet:

Zorgen voor

Jezelf en Elkaar

Een uniek Leids product, gekoppeld aan een unieke Leidse actie. Dat is Leiden Ontsmet, de handzeep die speciaal is ontwikkeld voor “Leidenaars in hart en nieren”.

Het is misschien geen “goekoop zeepie” maar wel een zeep met een dubbele missie. Enerzijds draagt de zeep bij aan je persoonlijke hygiëne en helpt zo virusinfecties te beperken of zelfs te voorkomen. Anderzijds steun je met de aanschaf van ieder flesje Leiden Ontsmet handzeep de acties en initiatieven van de Leidse huisarts Walter Schrader.

Lees hieronder meer over Walter Schrader.

Walter

Schrader

De Leidse huisarts Walter Schrader (1955) kwam bij ons “in beeld” nadat hij een oproep op social media had geplaatst waarin hij vroeg om desinfectiemiddel en mondkapjes. Toen het COVID-19 virus zijn weg nog maar net naar Nederland had gevonden en er veel onzekerheid en verwarring was rondom de te nemen maatregelen bleek Walter een belangrijke schakel in het realiseren van een “cordon sanitaire” rondom de meest kwetsbaren in onze regio en hun verzorgers. Door zijn verleden als hoofd van de dienst Sociaal Medische Zorg in Rotterdam en zijn ervaringen binnen vele eerder door hem opgezette én geslaagde hulpprojecten wist hij in korte tijd en zeer doelmatig een “Corona buurtzorgcentrum” op te zetten. Hij leverde in een tijd van enorme schaarste gratis mondkapjes, veiligheidsbrillen etc. aan verzorgend personeel en wij mochten hem op onze beurt helpen aan diverse hygiënische papierwaren en voldoende grondstoffen voor het maken van 80.000 liter desinfectiemiddel.

Onder de indruk van Walter Schrader’s prestaties en zijn positieve persoonlijkheid hebben wij besloten om hem met de verkoop van Leiden Ontsmet zeep ook financieel te ondersteunen door per verkocht flesje zeep € 1,- te doneren aan huidige en toekomstige Walter Schrader Acties.

Kom ook in actie, steun Walter Schrader